Föreläsning i Kalmar

Förläsning i Kalmar!

Känns väldigt kul att ha bokat in en ny föreläsning i Kalmar den förste november. Förra hösten hade jag premiär på föreläsningen hemma i Kalmar och fick ett fantastiskt gensvar! Drygt 700 Kalmarbor fyllde Stadshotellet vid fem tillfällen! Detta gav oerhörd energi hela hösten. Årets föreläsning är två timmar lång, alltså 30 minuter längre tidigare och med en del nyskrivet material.

Närbild m PP.jpg

Eftersom jag gör Kalmarföreläsning i egen regi så bokar ni dessa biljetter på: info@livskraftsverige.se eller 0480-47 35 00. Pris: 250:- inkl. moms. Plats: KalmarSalen Tid: 18.30-20.30. Varmt välkomna! 

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Föreläsning i Kalmar

 1. Enikö J. Petersson skriver:

  Hej Mats,

  Igår var jag på din föreläsning i Kalmarsalens Glasveranda.
  Jag känner igen dig sedan många år tilbbaka då ni hade öppnat Tokige Ture. Jag jobbade på Molins som guldsmed och mins både dig och din fru som mycket engagerade och aktiva personer. Eftersom jag kände igen dig var det extra spännande att lyssna på ditt rörande men personliga föreläsning. Själv har jag varit sjukskriven i perioder och kämpar för att få kraft och lust till livet dagligen. Man kände igen sig mycket i det du berättade, och bara vetskapen att man inte är ensam med sin oro ångest, hjälper oerhört mycket. Hoppas du själv få lika mycket tillbaka av dina föreläsningar som du ger. Många vågar inte gå fram efter föreläsningen men får med sig många goda råd, tankeställare och en rejäl motivation att vända sina liv, det ät jag övertygad om. Tack för en härlig inblick i ditt liv och fortsätt i samma anda för det gör skillnad! Hälsningar E.J.P.

  • Mats Billmark skriver:

   Hej!
   Tack för alla värmnade ord, det ger energi att fortsätta sprida budskapet att det ALLTID finns en väg ur det här! Ta väl hand om dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *